HIRDETÉSEK

 

  1. december 30. – Szentcsalád vasárnapja

 

  1. December 31-én, hétfőn, a 18:00 órakor kezdődő szentmisében tartjuk az év végi beszámolót és az év végi hálaadást. Szeretettel várjuk a Kedves Híveket, hogy közösen imádkozva adjunk hálát az elmúlt esztendőért!
  2. Január 1-én, Szűz Mária, Isten Anyjának főünnepén, (Újév), templomunkban 10:00 és 18:00 órakor lesz szentmise. Január 1. parancsolt ünnep, a szentmisén való részvétel kötelező.
  3. Január 6-án, vasárnap lesz Vízkereszt főünnepe. Templomunkban a 10:00 órai szentmise keretében lesz az ünnepélyes vízszentelés.
  4. Január 2-án, kedden elkezdjük a házszenteléseket, melyek menetét megtalálhatják a pótlapon és a hirdetőtáblán is. Mindketten – Csaba atya és Sándor atya – végezzük a házszentelést, hogy időben eljuthassunk mindenkihez. Ha valaki kimaradna, mert valami okból nem sikerült bejutni hozzá, kérjük, jelezze, és utólag pótoljuk.
  5. Az elsőpéntekes időseket és betegeket a házszentelések alkalmával látogatjuk meg.
  6. A Kedves Hívek figyelmébe ajánljuk a katolikus sajtót, a Mégis című kiadványt, amely a gyulafehérvári szemináriumból érkezett, és az idei évben az „Embertől emberig” témát dolgozza fel a szeminaristák, valamint a szemináriumi tanárok írásain keresztül.

 

 

 

Mindenkinek Istentől megáldott,

boldog új esztendőt kívánunk!