2019.December 29. – Szent Család vasárnapja

  1. Még egyszer köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik hozzájárultak a karácsonyi ünnep előkészítéséhez és széppé tételéhez: a szerepléssel, díszítéssel, takarítással, szolgálattal. Isten fizesse mindenkinek!
  2. Köszönjük az adventi élelmiszercsomagokat és a pénzadományokat, amelyeket karácsonyra célba juttattunk. Az élelmiszercsomagok mellett 1892,- RON adomány gyűlt össze, amelyek egy részét felhasználtuk a csomagok kiegészítésére, másik részéből folyamatosan tudunk évközben is élelmiszercsomagokat juttatni a rászorulóknak. Isten fizesse mindenki nagylelkűségét!
  3. A házszenteléseket január 2-án kezdjük, a mellékelt lapon látható sorrend szerint. Akik eddig is kérték a házszentelést, azokhoz megyünk, de ha valaki kimaradna, vagy még nem szerepelt a nyilvántartásban, és szeretné, hogy megszenteljük a lakását, bátran jelezze a plébánián, és mindenkihez elmegyünk.
  4. Várjuk azon ministránsokat, akik szívesen segítenek a házszentelések alkalmával, hogy tudjuk a beosztásukat elkészíteni.
  5. December 31-én, 18.00 órakor tartjuk az év végi hálaadást, amelyre szeretettel várunk mindenkit! Szép lenne, ha az év utolsó napján együtt tudnánk imádkozni, és hálát adni az ajándékba kapott időért és lehetőségekért. A hálaadó szent-misén tartjuk meg az ilyenkor szokásos év végi beszámolót is.
  6. Január 1-én, Szűz Mária Istenanyaságának főünnepén, templomunkban 10.00 és 18.00 órakor lesz szentmise.
  7. Január 2, 3, 4-én a házszentelések miatt reggel 08.00 órakor lesznek a szentmisék.
  8. Az elsőpéntekes betegeket a házszentelések alkalmával látogatjuk meg. A szokásos első vasárnapi szentségimádást a házszentelések miatt január 2. vasárnapján fogjuk megtartani.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló évre!