HIRDETÉSEK

 

  1. október 20. – Évközi 29. vasárnap

 

  1. A mai vasárnapon az adományokat a missziók javára továbbítjuk. Isten fizesse mindenkinek a hozzájárulását!
  2. Az egyháztanáccsal való egyeztetés után, október hónaptól megváltozik a vasárnapi szentmisék rendje: 08.00 és 10.00 órakor lesznek a szentmisék, az esti 18.00 órai szentmise elmarad.
  3. A jövő héten a hirdetett rendben lesznek a plébániai hittanórák: kedden 17.00 órától a kicsik számára, szerdán 16.00 órakor az elsőáldozásra készülőket, pénteken 16.00 órára a bérmálkozásra készülőket várjuk. Pénteken nem lesz ifi hittan és gitárpróba, mert elutazunk a fiatalokkal.
  4. Péntekenként és vasárnaponként 16.30-tól szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánián játékra, kötetlen beszélgetésre, baráti együttlétre.
  5. Az egyháztanáccsal és a püspök atyával való egyeztetés után október hónappal kezdődően gyűjtést szervezünk a templom belső felújítására, amelyre a közeljövőben nagy szükség lenne. Az adományokat elkülönítve kezeljük, azokról nyugtát adunk, és minden hónap végén beszámolunk az összegyűlt összegről. Az egyik kijelölt fali perselyt is erre a célra fogjuk irányítani. A templom belső felújítását csak így tudjuk megvalósítani. Eddig is érkeztek már adományok, azokat is erre a munkálatra csoportosítjuk át.
  6. A mai vasárnapon Ciobotariu Nóra a keresztség szentségében részesül. Isten éltesse szüleivel, keresztszüleivel együtt!
  7. Bátran ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap lelki írásait, tanításait.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!