HIRDETÉSEK

 

  1. október 13. – Évközi 28. vasárnap

 

  1. Ma jótékonysági vásár van a templom előtt a plébánián készült termékekből. Isten fizesse mindazoknak, akik ezt készítik és lebonyolítják.
  2. Az egyháztanáccsal való egyeztetés után, október hónaptól megváltozik a vasárnapi szentmisék rendje: 08.00 és 10.00 órakor lesznek a szentmisék, az esti 18.00 órai szentmise elmarad.
  3. A jövő héten a hirdetett rendben lesznek a plébániai hittanórák: kedden 17.00 órától a kicsik számára, szerdán 16.00 órakor az elsőáldozásra készülőket, pénteken 16.00 órára a bérmálkozásra készülőket várjuk, szintén pénteken 18.00 órától ének/gitár próba lesz, és 19.00 órától ifi hittan. A felnőtt katekézis szerdán 18.45-től lesz. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
  4. Péntekenként és vasárnaponként 16.30-tól szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánián játékra, kötetlen beszélgetésre, baráti együttlétre.
  5. A kóruson gyerekszoba működik, ahová a kisgyerekek bemehetnek a szentmisék alatt. Kérjük a szülőket, hogy a gyerekek felügyeletéről gondoskodjanak.
  6. Az egyháztanáccsal és a püspök atyával való egyeztetés után október hónappal kezdődően gyűjtést szervezünk a templom belső felújítására, amelyre a közeljövőben nagy szükség lenne. Az adományokat elkülönítve kezeljük, azokról nyugtát adunk, és minden hónap végén beszámolunk az összegyűlt összegről. Az egyik kijelölt fali perselyt is erre a célra fogjuk irányítani. A templom belső felújítását csak így tudjuk megvalósítani. Eddig is érkeztek már adományok, azokat is erre a munkálatra csoportosítjuk át.
  7. Jövő vasárnap az adományokat a missziók javára gyűjtjük.
  8. Bátran ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap lelki írásait, tanításait.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!