HIRDETÉSEK

 

 1. május 5. – Húsvét 3. vasárnapja

 

 1. Isten éltesse az édesanyákat, és sok erőt kívánunk nekik, hogy mindig nagy szeretettel tudják körülvenni családjukat és a rájuk bízottakat!
 2. Ma délután 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától 18.00 óráig, a szentmise kezdetéig, vezetett szentségimádás lesz a templomban.
 3. Május hónapban az esti szentmisék után elimádkozzuk a Loreto-i litániát.
 4. A pápalátogatásra a vonatos út végső összege 110,- lej lesz. Kérjük, hogy a hátralévő összeget ma estig rendezzük.
 5. Plébániánk a Csíksomlyói búcsúra, június 8-án, buszos zarándoklatot szervez. Még lehet jelentkezni.
 6. Május 6-án, hétfőn, az esti szentmise után lesz a Rózsafüzér Társulat találkozója. Szeretettel várjuk a társulati tagokat. A Rózsafüzér Társulat májusi imaszándéka: „Az édesanyákért, hogy anyai hivatásukat mindig lelkesen és odaadóan tudják megélni.”
 7. Május 7-én, kedden, 19.00 órától felnőtt katekézis lesz a plébánián. Szeretettel várunk minden érdeklődőt!
 8. Május 9-én, csütörtökön, 19.00 órától ifjúsági szentségimádás lesz a templomban. Szeretettel várjuk a fiatalokat, és mindenkit, aki az Úr jelenlétében szeretne erőt meríteni!
 9. Május 11-én, a hivatások hétvégéjén, a püspökséggel együtt szeretettel meghívjuk azokat a fiatalokat, akik egy nap erejéig be szeretnének tekinteni a papi, szerzetesi élet hétköznapjaiba. A program a szombati napot érinti délelőttől estig.
 10. A Vasárnap című újság aktuális számában több lelki írást és beszámolót találunk, amelyek által gazdagodhatunk. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

 

Áldott hetet kívánunk mindenkinek a

Feltámadt Krisztus örömével és békéjével!