HIRDETÉSEK

 

  1. október 7. – Évközi 27. vasárnap

 

  1. Október 1-én ellátogattunk a Szent Erzsébet idősek otthonába. Köszönjük a gyerekeknek és fiataloknak a Katalin-telepről és a Szent László iskolából, hogy idejükkel, vidámságukkal és énekükkel megajándékozták a szép korúakat!
  2. Október 11-én, csütörtökön, 19.00 órától újra lesz ifjúsági szentségimádás, melyre szeretettel várjuk a fiatalokat és mindazokat, akik a fiatalokkal és a fiatalokért szeretnének imádkozni. A szentségimádás után kötetlen beszélgetésre és agapéra várunk mindenkit a közösségi teremben!
  3. Jövő vasárnap jótékonysági vásár lesz a templom előtt a plébánián készült termékekből.
  4. Jövő hétvégén lesz a 72 óra kompromisszum nélkül elnevezésű önkéntes program fiatalok számára, amelybe mi is bekapcsolódunk. Pénteken délután 15.00 órakor a Decebal-hídnál találkozunk a piac felöli oldalon, és szemetet szedünk a víz partján. Szombaton délután 13.45 órakor indulunk Margittára az idősek otthonába a plébániáról. Aki jönni szeretne, kérjük szerdáig jelezze!
  5. Elindultak a plébániai hittanórák, katekézisek, melyek beosztása megtalálható a hirdetőtáblán és a kisasztalon lévő szórólapon, amit nyugodtan haza lehet vinni.
  6. A Rózsafüzér Társulat októberi imaszándéka: „Az Istennek szentelt személyek küldetéséért, hogy az Istennek szentelt férfiak és nők felébresszék magukban a missziós buzgóságot, és legyenek jelen a szegények és rászorulók között.” Október 8-án, hétfőn, az esti szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos havi találkozóra!
  7. Ma még zajlik a népszavazás a családra vonatkozó alkotmánymódosításról. Nagyon fontos, hogy elmenjünk, és erre másokat is bátorítsunk, hogy az érvényességhez szükséges 30%-os részvételi arányt elérjük! Az erről szóló kis lapok hátulról elvihetőek.

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK

AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!