HIRDETÉSEK

 

  1. augusztus 19. – Évközi 20. vasárnap

 

  1. Augusztus 26-án, jövő vasárnap, 12.00 órakor lesz Biharszentjánoson a templom búcsúünnepe, melyre szeretettel várjuk a katalin-telepi Kedves Híveket is. A katalin-telepi plébániához tartozó biharszentjánosi templom Keresztelő Szent János vértanúságának tiszteletére lett felszentelve. Az ünnepi szentmise főcelebránsa és szónoka Ft. Varga Sándor atya lesz.
  2. Szeptember 8-án buszos zarándoklatot szervezünk Máriaradnára, amennyiben lesz kellő számú jelentkező. A máriaradnai kegykép idén 350 éves. A buszos utazás ára 43 RON lesz. Az utazást a tavalyi évhez hasonlóan idén is 19 fős busszal szervezzük. Kérjük, hogy részvételi szándékukat mielőbb jelezzék.
  3. Szeptember 9-én, Vasárnap, egyházmegyei zarándoklat lesz Szentjobbra. Ezen a napon templomunkban reggel 08.00 és este 18.00 órakor lesznek szentmisék azok számára, akik nem tudnak eljönni a zarándoklatra. 00 ÓRAKOR NEM LESZ SZENTMISE. A zarándoklatra nagy busszal indulunk, az utazás ára 10 RON lesz. Bátorítjuk, a Kedves Híveket, hogy együtt zarándokoljunk el egyházmegyénk ősi kegyhelyére!
  4. Kérjük mindazokat, akik a párizsi zarándoklatra jelentkeztek, hogy augusztus végéig a részvételi díj felét előlegként juttassák el a plébániára, hogy jelentkezésüket véglegesíteni tudjuk. A zarándoklattal és befizetéssel kapcsolatos kérdésekkel forduljanak bátran a plébánoshoz.
  5. A Nagyváradi Római Katolikus Püspökség idén is megszervezi a Szent László Családi Napot  szeptember 1-én, szombaton 16 órai kezdettela Püspöki Palota kertjében. Szeretettel várják a családokat!
  6. Szeptember 15-én, szombaton, “Forráspont” névvel ifjúsági eucharisztikus napot szerveznek Budapesten a 15-30 éves korosztály számára. Nagyváradról is indítunk autóbuszt, és szeretettel várjuk a fiatalokat, hogy bekapcsolódjunk együtt az Eucharisztikus Kongresszus készületeibe. A találkozó programja a kitett plakáton olvasható.

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK

AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!