HIRDETÉSEK

 

  1. augusztus 12. – Évközi 19. vasárnap

 

 

  1. Augusztus 15-én, Nagyboldogasszony főünnepén, templomunkban 08.00 és 10.00 órakor lesznek szentmisék. Este 18.00 órakor nem lesz szentmise. 18.00 órakor lesz a Székesegyház ünnepi búcsús szentmiséje, melyre szeretettel várják a város híveit.
  2. Augusztus 18-án, szombaton reggel indulunk a fiatalokkal a szobi táborba, és augusztus 23-án érkezünk haza.
  3. Szeptember 8-án buszos zarándoklatot szervezünk Máriaradnára, amennyiben lesz kellő számú jelentkező. A máriaradnai kegykép idén 350 éves. A buszos utazás ára 43 RON lesz. Az utazást a tavalyi évhez hasonlóan idén is 19 fős busszal szervezzük. Kérjük, hogy részvételi szándékukat mielőbb jelezzék.
  4. Szeptember 9-én, Vasárnap, egyházmegyei zarándoklat lesz Szentjobbra. Ezen a napon templomunkban reggel 08.00 és este 18.00 órakor lesznek szentmisék azok számára, akik nem tudnak eljönni a zarándoklatra. 10.00 órakor nem lesz szentmise. A zarándoklatra nagy busszal indulunk, az utazás ára 10 RON lesz. Bátorítjuk, a Kedves Híveket, hogy együtt zarándokoljunk el egyházmegyénk ősi kegyhelyére!
  5. A Vasárnap című hetilap aktuális számában többek között olvashatunk az újonnan beiktatott temesvári püspökről, Ferenc pápa katekéziséről valamint a közösségteremtő pedagógiáról.

 

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK

AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!