HIRDETÉSEK

 

  1. április 22. – Húsvét 4. vasárnapja

Papi és szerzetesi hivatások vasárnapja

 

  1. A mai vasárnap a papi és szerzetesi hivatások vasárnapja. Ez alkalomból a szentmisén a papnevelés céljaira gyűjtjük az adományokat, amelyeket majd továbbítunk a püspökség felé.
  2. Az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit április 23-án, hétfőn este, 19.00 órára várjuk egy közös megbeszélésre.
  3. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is szeretnénk egy plébániai kirándulós napot szervezni május 1-én Vársonkolyosra. Szeretettel hívjuk a gyerekeket, fiatalokat, családokat, hogy tartsanak velünk. A tervek szerint vonattal utazunk, majd kisétálunk a vízparti rétre, ahol lesz barlangnézés, játék, szabadtéri szentmise, szalonnasütögetés. A tervezett program az időjárás függvényében változhat. Ezt jövő vasárnap fogjuk biztosabban látni.
  4. Plébániánk idén is indít zarándokbuszt a csíksomlyói búcsúra, amely május 19-én lesz. Az utazás ára 80,- RON lesz. Jelentkezni 40,- RON előleg befizetésével a sekrestyében lehet.
  5. Április 29-én, vasárnap lesz a Szent László egyházmegyei zarándoknap. Előre hirdetjük, hogy ezen a vasárnapon templomunkban csak reggel 08.00 órakor lesz szentmise azok számára, akik nem tudnak részt venni a 11.00 órakor kezdődő ünnepi szentmisén a székesegyházban.
  6. Még tart a személyi jövedelemadó 2%-áról való rendelkezés időszaka. A személyi jövedelemadó 2%-ával plébániánkat is támogathatják. A kitöltendő ív a kisasztalon található, a minta szerint kell kitölteni, és a sekrestyében lehet leadni, majd a plébániáról továbbítjuk a lapokat a hivatal felé. Köszönjük szépen felajánlásukat, amivel plébániai közösségünket támogatják!
  7. A Vasárnap című hetilap mostani számában megtaláljuk Ferenc pápa tanítását a keresztségről, olvashatunk Szent Györgyről, megismerkedhetünk egy temesvári plébánia közösségével és több lelki táplálékot is találhatunk benne. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

 

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!