HIRDETÉSEK

 

2017.szeptember 24. – Évközi 25. vasárnap, Szentírás vasárnapja

 

 

  1. Szentírás vasárnapján az Egyház Isten hozzánk intézett Igéjére hívja fel a figyelmet, hogy a Szentírás olvasása legyen jelen a mindennapjainkban.
  2. Októbertől indulnak a plébániai hittanórák több csoportban, melyek időpontja a következő:

         – Kedd, 16.00 óra:

– Elsőáldozás előtti csoport (4-8 évesek)

– Elsőáldozásra készülő csoport (3. osztályosok)

         – Szerda, 16.00 óra:

– Bérmálkozók (13 évtől fölfelé)

– Ifjúsági csoport (elsőáldozás vagy    bérmálkozás  utáni csoport)

 

Az első hittanórák október 3-án, kedden, és 4-én, szerdán        lesznek.       Szeretettel várjuk a további jelentkezőket!

  1. Ma este, 19.00 órakor folytatódik jubileumi előadássorozatunk. A soron következő előadás címe: Élet a Misszióstársaságban. Szerettel várunk mindenkit az előadásra és az azt követő agapéra!
  2. Szeptember 27-én, Páli Szent Vince ünnepén, este 18.00 órakor, ünnepi szentmise keretében emlékezünk meg a lazarista rend alapítójáról. Az ünnepi szentmise főcelebránsa és szónoka Böcskei László püspök atya lesz. Szeretettel várunk mindenkit a szentmisére és az azt követő agapéra!
  3. Október 1-én, vasárnap, 12.00 órakor lesz az Őssi templom búcsúja, melyet Lisieux-i Kis Szent Teréz Tiszteletére szenteltek. Szerettel várnak mindenkit az ünnepi szentmisére!
  4. Jövő vasárnap elsővasárnap. A 10.00 órai szentmise keretében megáldjuk a Rózsafüzér Titkokat.
  5. A Vasárnap című hetilap aktuális számában több cikket olvas-hatunk a Szentírással kapcsolatban, és megtaláljuk Szent Vince bölcs gondolatait, melyek a lelki életben segítségünkre lehetnek.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!