HIRDETÉSEK

  1. augusztus 6. – Urunk színeváltozása

 

  1. Jövő vasárnap, augusztus 13-án, 12.00 órakor Biharpüspökiben Szent Lőrinc búcsút tartanak, melyre szeretettel várnak mindenkit. Az ünnepi szónok Mons. Fodor József, általános helynök lesz.
  2. Előre hirdetjük, hogy augusztus 26-án, délután 16.00 órától a Püspöki Palota kertjében megszervezésre kerül a Szent László Családi Nap. Színes programokkal várják a gyerekeket szüleikkel és nagyszüleikkel együtt. Bátorítjuk a családokat, hogy minél többen vegyenek részt ezen a színes délutánon! A részvételi szándékot kérjük a sekrestyében vagy a plébánia elérhetőségein jelezzék!
  3. Plébániánk tábort szervez augusztus 20-26. között Szobra, a lazaristák kollégiumába, ami a Duna partján fekszik 70 km-re Budapesttől. A 6 nap alatt lesz túrázás, közösségi programok, budapesti városnézés, stb. Az alsó korhatár: 13 év. További részleteket a jelentkezési lapokon lehet találni, illetve személyesen is lehet érdeklődni a plébánián.
  4. Jövő héten, a megszokott vasárnap délután helyett, szombaton várjuk a gyerekeket és fiatalokat néhány különös foglalkozásra, melyeken érdekes dolgokat tanulhatnak. Adathordozót és gitárt lehet hozni. A foglalkozások 10.00-17.00 óra között zajlanak. Ebédre szendvics és gyümölcs lesz. A szerdai és pénteki délutáni foglalkozások a szokott időben lesznek.
  5. Augusztus 7-én, hétfőn az esti szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait, a szokásos havonkénti összejövetelre. A Rózsafüzér Társulat augusztusi imaszándéka: Plébániai közösségünkért, hogy Isten Igéjét mindig nyitott szívvel hallgassa.
  6. A Vasárnap című hetilap aktuális számában többek között érdekes cikket olvashatunk a betegség tanító erejéről, a Szent Gellért Alapítvány színes működéséről, a ferences biciklitúráról, továbbá vincés vonatkozású írást is találhatunk benne.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!