1. február 12. – Évközi 6. vasárnap

 

  1. A betegek világnapja alkalmából plébániánkról hat személy kérte a betegek szentségének felvételét, amely február 11-én a székesegyházban került kiszolgáltatásra. Kívánjuk, hogy e szentség segítse őket, váljon testük-lelkük javára.
  2. A püspökség rendelkezése nyomán jövő vasárnap gyűjtést rendezünk a szíriai emberek megsegítésére. A jövő vasárnapi perselypénzt a Caritas-nak továbbítjuk, ahol gondoskodnak az adományok célba juttatásáról.
  3. Az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleivel megbeszélést szeretnénk tartani. Ennek időpontja február 16. csütörtök, 19.00 óra. Kérjük a szülőket, jöjjenek el a találkozóra, megbeszélésre.
  4. A farsangi időben plébániánkon szeretnénk megrendezni egy farsangi mulatságot, amelyre szeretettel várjuk a gyerekeket és fiatalokat, szüleikkel együtt. A program kezdési időpontja február 18. szombat, 19.00 óra, helyszíne pedig a plébánia nagy közösségi terme. Lesz jelmezbemutató, vetélkedő, játék, zene, tánc. A gyerekek és fiatalok számára a „belépési díj” a farsangi jelmez, a szülőknek pedig egy tálca sütemény. Szeretettel várunk mindenkit!
  5. A Vasárnap című hetilap mostani számában több nagyváradi vonatkozású cikk is található, sőt plébániai közösségünk két tagját is láthatjuk önkénteskedés közben. Továbbá olvashatunk a házasság szentségéről, olvashatjuk Ferenc pápa tanítását a reményről és a feltámadásról, és a gyerekek számára is tartalmaz érdekes feladatokat.

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!