HIRDETÉSEK

 

  1. április 21. – Húsvétvasárnap

 

  1. Húsvéthétfőn templomunkban ünnepi miserend lesz: 8.00, 10.00 és 18.00 órakor lesznek szentmisék.
  2. Keddtől templomunkban visszaáll az általános miserend.
  3. A nagyböjti élelmiszergyűjtési akciónk során, a tartós élelmiszereken kívül 1728,- RON adomány gyűlt össze. Az adományokból valóban ünnepi csomagokat tudtunk összeállítani, és ezáltal mások ünnepét szebbé tenni. Köszönjük szépen a Kedves Hívek adakozását, segítségét!
  4. Köszönjük mindazok munkáját, fáradozását, akik a húsvéti előkészületekben a plébánián és a templomban segítségünkre voltak: az éneket, a takarítást, díszítést, oltárszolgálatot. Isten fizesse meg mindenkinek!
  5. Szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik el tudtak jönni nagypénteken a városi keresztútra és nagyszombaton a szent sírhoz.
  6. A vakációban, ami a következő két hetet jelenti, plébániánkon nem lesznek hittanórák és katekézisek!
  7. Czézár Csanád, plébániai közösségünk egyik aktív tagja, május 26-án, vasárnap, a 10.00 órai szentmise keretében fogja letenni a katolikus hitvallást és lesz elsőáldozó. Imáinkkal kísérjük az ő előkészületét.
  8. Amennyiben az időjárás engedi, május 1-én vonatos plébániai kirándulást szervezünk a közeli hegyekbe. Kora délelőttre tervezzük az indulást és késő délután érkezünk vissza. A részletekről jövő vasárnap tudunk bővebben írni.
  9. Jövő vasárnap, a 10.00 órai szentmisén lesz a búzaszentelő.
  10. A Vasárnap című újság aktuális számában megtaláljuk az erdélyi püspökök húsvéti üzenetét, valamint sok tartalmas és mély tanítás által is gazdagodhatunk.

 

Áldott Húsvétot kívánunk mindenkinek!

Krisztus feltámadt! Alleluja!