HIRDETÉSEK

2023. május 7. – Húsvét 5. vasárnapja

1. A mai vasárnapon van az egyházmegyei Szent László zarándoklati nap. Az ünnepi szentmise 11.00 órakor kezdődik a Székesegyházban, amelyet a hagyományos körmenet követ. Ma templomunkban csak 08.00 órakor lesz szentmise. Mindenkit, aki el tud jönni, szeretettel várjuk a Székesegyházhoz. Innen a plébániáról 10.00 órakor indulunk közösen mindazokkal, akik csatlakozni szeretnének.
2. Ma délután templomunkban 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz, amely 18.00 órakor szentségi áldással zárul.
3. Isten éltesse az édesanyákat és adjunk hálát érettük és gondoskodó szeretetükért!
4. Május 8-án, hétfőn az esti szentmise után lesz a Rózsafüzér Társulat találkozója.
5. A Rózsafüzér Társulat májusi imaszándéka: „Az édesanyákért, és elhunyt szeretteinkért.”
6. Május hónapban az esti szentmisék után elimádkozzuk a Loretoi litániát.
7. A héten szerdán 16.00 órától ovis-kisiskolás hittan, pénteken 16.00 órától az elsőáldozók, 17.00 órától a bérmálkozók számára lesz hittan. Szintén pénteken 19.00 órától ifi hittan lesz. Szombaton 15.00 órától zenetanulás lesz a gyerekek számára. Szeretettel várunk mindenkit!
8. Május 14-én, vasárnap, 16.00 órától Családi kör lesz a plébánián. Szeretettel várjuk a házaspárokat. A gyerekek számára külön program, játék lesz a plébánia közösségi termében.
9. Aki a jövedelem utáni adója 3,5%-ával szeretné és tudja támogatni a plébániát, az űrlapok megtalálhatóak hátul az asztalon és letölthetőek a honlapról is. Ez is nagy segítség a plébániának és hálásan köszönjük az eddigi évek felajánlását is!
10. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe a Vasárnap című hetilap lelki írásait, tanításait!

ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK MINDENKINEK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!