2023 január 15. – Évközi 2. vasárnap

 

  1. A jövő héten szerdán 16.00 órától ovis-kisiskolás hittan, pénteken 16.00 órától elsőáldozási hittan lesz. A többi hittanórák, foglalkozások még nem indulnak a következő héten.
  2. Január 21-én, szombaton, Uzsalyné Pécsi Rita, neveléskutató előadást tart házaspárok részére a püspöki palota dísztermében 17-20 óra között. Mivel a helyek száma korlátozott, kérjük az érdeklődő házaspárokat, hogy részvételi szándékukat január 19-ig jelezzék a plébánián. Az előadás címe: Olcsó eszmények bűvkörében – „giccs” az életünkben. A művészet (zene – játék – mese) hatása a családban és gyermeknevelésben.
  3. Január 15-én kezdődik az Imahét a Krisztushívők Egységéért. Az imahét programja megtalálható a hirdetőtáblán és a Püspökség, valamint a Plébánia hivatalos Facebook oldalán is. Szeretettel várnak mindenkit!
  4. Ez év januárjától a püspöki körlevél értelmében az egyházi hozzájárulást legalább 100,- RON-ban határozták meg, abban az esetben, amikor a jövedelem 1 %-át nem lehet kimutatni. A jövedelemmel rendelkezők esetében az egyházi hozzájárulás kiszámolásához a jövedelem 1%-át kell iránymutatónak venni. Szintén ez év januárjától a temetések, esketések stóladíjai 500,- RON-t tesznek ki.
  5. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait.

 

Isten áldását kívánjuk mindenkinek az előttünk álló hétre!