HIRDETÉSEK

2022. december 25. – Karácsony

1. Szeretnénk megköszönni mindenkinek a közös készületet Karácsony ünnepére! A hajnali szentmiséken a közös imádkozást, a hétköznapok lelkigyakorlatát, az előadásokat, a jótékonykodást, a csomagok összeállítását és kiszállítását, a templom díszítését, a ministrálást és a kántori szolgálatot!
2. Az adventi gyűjtés során az élelmiszerek mellett 1441,- RON adomány gyűlt össze. A Páli Szent Vince Társasággal együtt bőséges karácsonyi csomagokat tudtunk készíteni 24 család részére. Az adományokból majd az ünnepek elmúltával is tudunk segíteni. Isten fizesse mindenkinek a jóságát!
3. Az ünnepek alatt a plébánián nem lesznek katekézisek, hittanórák, foglalkozások, hanem majd a házszentelések után indulnak újra. Az időpontokat előre jelezzük.
4. A karácsonyi miserend templomunkban a következők szerint alakul:
─ December 25.​  08.00 ​Karácsonyi szentmise
10.00​Karácsonyi ünnepi szentmise
─ December 26.​  08.00 ​Szentmise
10.00​  Szentmise
5. Karácsony nyolcadában, december 27-30. között templomunkban este 18.00 órakor lesz szentmise.
6. December 30-án lesz a Szent Család ünnepe. Templomunkban este 18.00 órakor lesz szentmise, amelynek keretében a házaspárok külön áldásban részesülhetnek.
7. December 31-én, az év utolsó napján, 18.00 órakor tartjuk a szokásos év végi hálaadó szentmisét.
8. Január 1-én, Szűz Mária Istenanyaságának ünnepén, templomunkban 08.00 és 10.00 órakor lesznek szentmisék.
9. A házszenteléseket január 2-án kezdjük a mellékleten, a hirdetőtáblán, a honlapon, valamint a plébánia Facebook oldalán megtalálható menetrend szerint. Ha valakinél nem voltunk az elmúlt években, de idén szeretné a házszentelést, kérjük, jelezze és szívesen elmegyünk.
10. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait.

Áldott ünnepeket kívánunk mindenkinek!