2022. november 27. – Advent 1. vasárnapja

1. Köszönetünket és hálánkat szeretnénk kifejezni mindazoknak, akik tegnap el tudtak jönni és segítettek a templom és a templomudvar takarításában, rendezésében.
2. Gratulálunk a tegnapi adventi koszorúk készítőinek és köszönjük, hogy a templom koszorúját is elkészítették!
3. Templomunk búcsúünnepe november 28-án, hétfőn, 18.00 órakor lesz. Az ünnepi szentmisét, amelynek keretében megáldjuk a felújított templomot, Exc. Böcskei László püspök atya celebrálja. Örömmel várjuk a Kedves Híveket és minden zarándokot!
4. Ma délután 16.00 órától játékdélután lesz a plébánián 19.00 óráig. Szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat! 17.00 órától ministránspróba lesz a búcsúra. 19.00 órakor lesz a közös találkozó azokkal, akik indulnak a hétköznapok lelkigyakorlatának adventi útján. Még lehet jelentkezni a hétköznapok lelkigyakorlatára.
5. A héten kedden 19.00 órától fiatal felnőtt katekézis, szerdán 16.00 órától ovis, kisiskolás hittan, 19.00 órától felnőtt katekézis, pénteken 16.00 órától elsőáldozási felkészítő lesz. Szombaton elmaradnak a foglalkozások az adventi vásár miatt. Szombaton délután látogassunk ki a püspöki palota kertjében szervezett adventi vásárra. A gyerekek számára meglepetés is lesz. 18.00 órakor lesz a Székesegyház előtt a második adventi gyertya meggyújtása.
6. Csütörtökön 16.00 órától mindenkit, kicsiket és nagyokat várunk szeretettel a plébániára, ahol a püspökségen szervezett adventi vásárra készítjük elő a díszeket, dekorációkat, termékeket.
7. A héten elsőpéntek lesz. Idős, beteg testvéreinket meglátogatjuk a szentségekkel.
8. Az adventi időben, november 28-tól templomunkban reggel 06.00 órakor lesz Rorate szentmise. Az esti szentmise változatlanul, 18.00 órakor megmarad.
9. Köszönetünket fejezzük ki mindazoknak, akik ebben az évben már rendezték az egyházi hozzájárulást. Kérjük, hogy aki megteheti, év végéig rendezze ezt, így tudjuk a templom és plébánia számláit fizetni és így tudunk tervezni.
10. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait.