2022. szeptember 18. – Évközi 25. vasárnap

1. Az Anyaszentegyház házasságot hirdet: Szekrényes Szilárd, aki Nagyváradon született és él, házastársul óhajtja venni Üveges Renátát, aki szintén Nagyváradon született és itt is él. Az házasságkötés a Katalin-telepen lesz folyó év szeptember 24-én. Aki a jegyesek között házassági akadályról tudna, jelezze a plébánia hivatalban.
2. Szeptember 19-én, holnap kezdődnek a templomudvar felújítási munkálatai. Ennek során megvalósul az esővíz elvezetése úgy a tetőről, mint az udvarról; a bejövő fűtéscsövek cseréje; elektromos hálózat kiépítése az udvaron; a bejárati lépcső újraépítése; a templom körüli sávok, templom előtti tér, valamint a járdák térkövezése; víznyelő rácsok beépítése az udvaron. A munkálatokat a lazarista rend finanszírozza nagyrészt renden belüli pályázati forrásból, valamint saját erőből. Kérjük a Kedves Hívek elővigyázatosságát, megértését és türelmét a munkálatok ideje alatt. A szentmisék a munkálatok alatt is a szokott időkben lesznek.
3. Október 7-9. között vincés férfi biciklis zarándoklatot szervezünk Máriapócsra. Szeretettel hívjuk a férfiakat erre a különös zarándoklatra. Részletekért a plébánián lehet érdeklődni.
4. Október hónapban indulnak a hittanórák, katekézisek, ministránspróbák. Szeretettel várjuk az elsőáldozásra készülőket 3. osztálytól, vagy 8 éves kortól. Szeretettel várjuk a bérmálásra jelentkezőket 9. osztálytól felfelé. Jelentkezni a plébánián lehet. Bátorítjuk és szeretettel várjuk a gyerekeket a ministráns próbákra. Az ovis-kisiskolás hittan is októberben indul. A hittanórák pontos idejéről még egyeztetünk, és mielőbb közölni fogjuk.
5. Szeptember 24-én, szombaton 09.00 – 17.00 között lesz az egyházmegyei ministráns találkozó itt Nagyváradon. Szeretettel várjuk a ministránsok jelentkezését jövő hét szerdáig!
6. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait.

ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK MINDENKINEK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!