2022. július 3. – Évközi 14. vasárnap

1. A Péter-fillérekből 480,- RON-t tudtunk továbbítani a püspökség felé. Isten fizesse adományaikat!
2. Kérjük a római zarándoklat résztvevőit, hogy csütörtökről péntekre virradó éjszaka háromnegyed egykor legyenek itt a templomnál, hogy éjjel egy órakor tudjunk indulni.
3. A Rózsafüzér Társulat júliusi imaszándéka: „Ferenc pápáért, hogy egészségben és erőben tudja kormányozni Isten népét.”
4. Köszönjük mindazoknak a Rózsafűzér Társulati tagoknak, akik részt tudtak venni a tegnapi találkozón és képviselték a plébániát.
5. A Kedves Hívek egy ideje láthatják, hogy egy mentőautó itt parkol a templom mellett. Ez a mentő a plébánián működő Szent Vince Társaság tulajdona. Folyamatban van az engedélyeztetése és hamarosan főként a gyerekek és mindazok szolgálatába áll a megszabott keretek között, akiknek segítségre van szükségük. Sok köszönet a Szent Vince Társaság vezetőségének és önkénteseinek, akik ezt a segítségnyújtást több területen megélik és megszervezik.
6. Most zajlik a lazarista rend generális gyűlése, amely 6 évente kerül megszervezésre. Ebben az évben Rómában szervezték meg. A magyar közösséget Barta Szabolcs CM atya képviseli a gyűlésen. Tegnap választották meg Szent Vince utódját és megerősítették szolgálatában Tomaz Mavric CM atyát, aki már 6 éve vezeti a világméretű Vincés Családot. Isten áldása legyen szolgálatán!
7. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait, tanításait!

ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK MINDENKINEK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!