HIRDETÉSEK

2022. március 27. – Nagyböjt 4. vasárnapja

1. A héten a szokott időben lesznek a gyerekek és a fiatalok hittanórái.
2. A nagyböjti időben pénteken és vasárnap 17.15-től keresztút lesz a kápolnában.
3. A legutóbbi püspöki körlevél értelmében a szentmiséken visszatérünk a járvány előtti gyakorlatokhoz. Nem kötelező a maszk viselése, nincsenek előírt távolságtartások, az áldozás nyelvre történik, de ugyanakkor megmarad a kézben áldozás lehetősége is.
4. A templom felújításának lassan a vége felé közeledünk, már elkezdődött a festés is. Eddig 108.500,- lejt fizettünk ki a kivitelező cégnek, ezen felül ki lettek fizetve az eddigi villanyszerelési munkálatok anyagdíjai, a fűtésmódosítás anyagdíjai, valamint a padok szivacsos ülőkéihez szükséges anyagok. A kivitelező cégnek még 65.500,- lejt kell kifizetnünk, amire megvan a fedezetünk, ugyanakkor hátra van még a lámpák, világítótestek megvásárlása és a padok, ajtók festéséhez szükséges anyag megvásárlása. Továbbra is várjuk a Kedves Hívek adományait, hogy minden szükséges munkálatot el tudjunk végezni és ki tudjunk fizetni.
5. Már kitölthető a kereset utáni adó 3,5 %-áról szóló rendelkezés a plébánia számára. Lehet ajánlani és vinni ismerősöknek, munkatársaknak is. Köszönjük szépen!
6. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap írásait!

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!