HIRDETÉSEK

 

  1. szeptember 27. – Évközi 26. vasárnap

 

  1. A Szentírás vasárnapja alkalmából különböző méretű Szentírásokat lehet megvásárolni, melyek a templomban találhatóak a kis asztalon.
  2. A Vincés Család ma szerte a világon az alapítóra, Páli Szent Vincére emlékezik. A Vincés Családnak több ága van: Lazaristák, Vincés Nővérek, Szeretetegyesületek, Páli Szent Vince Társaság, Máriás Vincés Ifjúság, Csodásérem Társulat, akik világszerte Szent Vince művét folytatják. A mai napon imáikat kérjük a lazaristákért, a Vincés Nővérekért, és köszönjük, hogy itt vannak velünk.
  3. Akik jelentkeztek a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra és a részvételi díjat is befizették, kérjük keressenek bennünket a következő napokban, hetekben, hogy rendezzük a visszafizetést.
  4. A héten elsőpéntek lesz. Az érintettekkel külön egyeztetünk, hogy hogyan tudunk ellátogatni hozzájuk.
  5. A Vasárnap című hetilap mostani számában találhatunk lazarista forrást, amelyben Szent Vince lelkiségének néhány vonását mutatjuk be, valamint egy különleges interjút olvashatunk egy börtönt és terápiás csoportokat megélt fiatalember életútjáról és tapasztalatáról. Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe!

 

Mindenkinek áldott hetet kívánunk!