1. szeptember 6. – Évközi 23. vasárnap

 

  1. Ma délután 16.00 órától csendes szentségimádás lesz a templomban. 17.45-kor közösen elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát, majd a szentségimádás szentségi áldással zárul. Szeretettel hívunk és várunk mindenkit ebben a két órában, ki mikor tud, hogy az Úr jelenlétének éltető csendjében töltekezni tudjunk!
  2. Kedden, Kisboldogasszony ünnepén templomunkban este 18.00 órakor lesz szentmise.
  3. Jövő vasárnap 08.00 és 10.00 órakor lesznek a szentmisék. A 10.00 órai szentmise a templomudvarban lesz, amelyet élőben is közvetítünk.
  4. A Rózsafüzér Társulat szeptemberi imaszándéka: „A diákokért és a pedagógusokért, hogy az új tanévben a nehezített körülmények között is tudjanak helytállni.”
  5. Akik jelentkeztek a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszusra és a részvételi díjat is befizették, kérjük keressenek bennünket a következő napokban, hetekben, hogy rendezzük a visszafizetést.
  6. A Vasárnap című hetilap mostani számában olvashatunk Kisboldogasszony ünnepéről, valamint tartalmas írást találunk a múlt heti püspökszentelésről, amely tartalmazza a újonnan szentelt püspökkel készített interjút is. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

 

Mindenkinek áldott hetet kívánunk!