1. május 24. – Húsvét 7. vasárnapja

 

  1. A jövő héten, hacsak az aktuális helyzet nem változik, hétfőtől szombatig 18.00 órakor a plébánia Facebook oldalán közvetítjük élőben a szentmiséket. Jövő vasárnap, Pünkösd ünnepén, 10.00 órakor lesz szabadtéri szentmise a templomudvarban az előírt feltételek szigorú betartása mellett.
  2. Köszönjük mindenkinek a jelenlétét, kitartását, akik a képernyők előtt kapcsolódtak és kapcsolódnak be minden nap a szentmisékbe!
  3. Meghosszabbították és még tart a jövedelem utáni adó 3,5 %-áról való rendelkezés időszaka. Akik úgy gondolják, hogy ily módon tudják segíteni a plébániát, kérjük, töltsék ki az űrlap mindkét oldalát, annak minden szükséges részletét, és a kitöltött lapokat a plébánián lehet leadni június 28-ig. Az űrlapok megtalálhatóak a templomban, valamint a honlapon is. Az idei rendelkezésnek az újdonsága, hogy most az adó 3,5 %-át lehet felajánlani, valamint, hogy meg lehet jelölni, hogy ez a felajánlás két évre szóljon. Aki úgy gondolja, elviheti ismerőseinek, munkatársainak, szomszédainak is az űrlapot. Előre is köszönjük mindenki támogatását!

 

  1. Az idei nyárra tervezett programokat egyenlőre felfüggesztjük, amíg nem látjuk a helyzet további alakulását.

 

ÁLDOTT HÚSVÉTI IDŐT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!