HIRDETÉSEK

 

  1. május 10. – Húsvét 5. vasárnapja

 

  1. Május 14-ig továbbra is 18.00 órakor lesznek az élő online szentmise közvetítések. A május 15-ével beálló változásokat, és azok vetületét a szentmisék közös ünneplésére még nem lehet világosan látni. A hét folyamán fognak ezek tisztázódni, és valószínű a hét folyamán fogunk egyházmegyei irányelveket is kapni ezzel kapcsolatban. Amint tudunk valamit a jövő vasárnapi szentmiséről, azt jelezni fogjuk az internetes felületeken. Amennyiben nem lesznek változások, jövő vasárnap 10.00 órakor lesz élő szentmise közvetítés.
  2. Köszönjük mindenkinek a jelenlétét, kitartását, akik a képernyők előtt kapcsolódtak és kapcsolódnak be minden nap a szentmisékbe!
  3. Idős testvéreinknek bármire szüksége lenne, bátran forduljanak telefonon a plébániához és megszervezzük a segítségnyújtást (bevásárlás, gyógyszer, stb.).
  4. Ezekben a nehéz napokban egyesítse plébániai közösségünket az imádság. Imádkozzunk a betegekért, az orvosokért, ápolókért, az idősek otthonában dolgozókért, és mindazokért, akik veszélynek vannak kitéve.

 

ÁLDOTT HÚSVÉTI IDŐT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!