HIRDETÉSEK

 

  1. április 26. – Húsvét 3. vasárnapja

 

  1. A hét folyamán szombatig, este 18.00 órakor lesznek az élő szentmise közvetítések. Jövő vasárnap 10.00 órakor lesz közvetítés.
  2. Idős testvéreinknek bármire szüksége lenne, bátran forduljanak telefonon a plébániához és megszervezzük a segítségnyújtást (bevásárlás, gyógyszer, stb.).
  3. Az egyházmegyei irányelvek szerint elhalasztásra kerülnek a tavaszra tervezett elsőáldozások. A lehetséges jövőbeli időpontokról a szülőkkel fogunk egyeztetni.
  4. A napokban érkezett az információ, hogy egy évvel elhalasztják az idén szeptemberre tervezett budapesti Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszust. Így felfüggesztjük az ezzel kapcsolatos szervezést, és majd év végén térünk vissza rá. Akik már jelentkeztek és befizették az előleget, azoknak természetesen visszaadjuk azt, amennyiben nem jönnének a Kongresszusra, valamint aktualizálni fogjuk a jelentkezést is.
  5. A jövedelem utáni adó 3,5 %-áról való rendelkezés kérdésével kapcsolatban, a jelen helyzetre való tekintettel, még kivárunk. Eddig senkinek a nyilatkozatát nem adtuk le. Akik már kitöltötték, nekik is újat kellene kitölteni az új nyomtatvány miatt, illetve, ha másfelé szeretnék irányítani, akár egészségügyi szervezeteket támogatva, akkor azt nyugodtan megtehetik. A kérdéssel kapcsolatban, a fejlemények függvényében még fogunk jelentkezni.
  6. Ezekben a nehéz napokban egyesítse plébániai közösségünket az imádság. Imádkozzunk a betegekért, az orvosokért, ápolókért, az idősek otthonában dolgozókért, és mindazokért, akik veszélynek vannak kitéve.