HIRDETÉSEK

 

  1. április 12. – Húsvétvasárnap

 

  1. Húsvéthétfőn templomunkból 10.00 órakor lesz élő szentmise közvetítés a plébánia Facebook oldalán. A hét többi napján szombatig, este 18.00 órakor lesznek az elő szentmise közvetítések. Jövő vasárnap 10.00 órakor lesz közvetítés.
  2. Köszönjük szépen a sok tartós élelmiszeradományt, tisztítószereket, melyek a nagyböjti gyűjtés során érkeztek. Ezeket folyamatosan juttattuk és juttatjuk el a rászorulóknak. Az élelmiszerek, tisztítószerek mellett készpénz (kék persely), valamint banki átutalás útján eddig 1362,- RON pénzadomány gyűlt a rászorulók megsegítésére. Ezekből is folyamatosan élelmiszert vásárolunk (felvágottak, sajtok, konzervek, zöldségek, stb.), amit a tartós élelmiszerek (lisztek, rizs, cukor, tésztafélék) mellé tudunk adni. Köszönjük szépen mindenki nagylelkűségét a rászorulók nevében is!
  3. Ugyanakkor köszönjük a templom fenntartására juttatott adományokat is!
  4. Idős testvéreinket különösen kérjük, hogy maradjanak otthonaikban, és bármire szükségük van, bátran forduljanak telefonon a plébániához és megszervezzük a segítségnyújtást (bevásárlás, gyógyszer, stb.).
  5. A tökéletes bánatról és a lelki áldozásról egy kis segítséget tettünk közzé a honlapon (katalintelep.ro) erre az időre, amikor fizikailag nem járulhatunk ezekhez a szentségekhez.
  6. Ezekben a nehéz napokban egyesítse plébániai közösségünket az imádság. Imádkozzunk a betegekért, az orvosokért, ápolókért, az idősek otthonában dolgozókért, és mindazokért, akik veszélynek vannak kitéve.