Hirdetések

1. A mai szentmise adományait a Karitász javára továbbítjuk.
2. Ma jótékonysági vásár van a templom előtt a plébánián készült termékekből. Sok köszönet mindazoknak, akik ezt hónapról-hónapra kitartóan előkészítik!
3. A jövő héten a szokott időben lesznek a hittanórák. Kedden 17.00-kor a kicsik számára, 19.00-kor a fiatal felnőttek számára, szerdán 16.00-kor az elsőáldozók, pénteken 16.00-kor a bérmálkozók számára, pénteken 18.00-tól gitár-ének próba, 19.00 órától pedig ifi hittan.
4. Péntekenként és vasárnaponként 16.30-tól szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánián játékra, kötetlen beszélgetésre, baráti együttlétre.
5. Templomunk búcsúünnepére lelkiekben kilenceddel készülünk, melyet minden szentmise után elimádkozunk. A kilenced kezdési időpontja november 18. Templombúcsúnkat november 27-én, Csodásérmű Boldogasszony ünnepén, 18.00 órakor tartjuk, melyre szeretettel várunk mindenkit! A búcsús szentmise szónoka Ft. Vakon Zsolt, püspöki titkár lesz.
6. Jövő szombaton, november 23-án a templom, a plébániaudvar, a plébánia takarításában, rendezésében kérnénk segítséget a Kedves Hívektől, hogy a búcsúra előkészítsünk mindent. Reggel 9-től várjuk azokat, akik be tudnak kapcsolódni a kalákába.
7. Jövő vasárnap délután 4-től szeretettel hívjuk a családokat, gyerekeket, fiatalokat, akik be tudnának kapcsolódni az egyházmegyei adventi vásár előkészületeibe. A tavalyi évhez hasonlóan olyan kézműves dolgokat készítünk, amelyeket az adventi vásáron a plébániai sátornál tudunk kínálni.
8. A Vasárnap című hetilapban lelki írásait, tanításait is ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!