Hirdetések

1. Ma délután 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz. Szeretettel várunk mindenkit!
2. Holnap, november 4-én, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a november hónapi találkozóra. A Társulat novemberi imaszándéka: „Plébániai közösségünk lelki megújulásáért és megerősödéséért, így készülve templomunk búcsúünnepére, a Csodásérmű Szűzanya pártfogása alatt.”
3. A jövő héten a szokott időben lesznek a hittanórák. Kedden 17.00-kor a kicsik számára, szerdán 16.00-kor az elsőáldozók számára, pénteken 16.00-kor a bérmálkozók számára, pénteken 18.00-tól gitár-ének próba, 19.00 órától pedig ifi hittan.
4. Péntekenként és vasárnaponként 16.30-tól szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat a plébánián játékra, kötetlen beszélgetésre, baráti együttlétre.
5. November 4-én, hétfőn, 11.00 órakor lesz a püspöki kápolna búcsúja, szeretettel várják mindazokat, akik városunk és egyházmegyénk megújulásáért szeretnének közösen imádkozni.
6. November 5-én, 17.00 órától lesz a pápalátogatásról szóló könyv bemutatója a püspöki palota dísztermében, melyre szeretettel hívják és várják a Kedves Híveket!
7. Köszönjük szépen a Kedves Hívek eddigi adományait, amelyeket a templom belső felújítására gyűjtünk. Eddig augusztus hónapban 450,- RON, szeptember hónapban 400,- RON, október hónapban 4180,- RON adomány gyűlt össze. Október hónapban 15 személy adománya, valamint a fali perselyben összegyűlt adomány jelenti ezt az összeget. A következő hónapokban, valamint jövő évben is folyamatosan gyűjtjük az adományokat, hogy majd el tudjuk kezdeni a belső munkálatokat. Isten fizesse áldozatukat!
8. A Vasárnap című hetilapban olvashatunk a szentek közösségének jelentéséről, valamint a felnőttség egyik szakaszának sajátságáról.

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!