HIRDETÉSEK

 

  1. július 7. – Évközi 14. vasárnap

 

  1. A mögöttünk levő héten lezajlott a plébániai napközi tábor. 45 gyermek és fiatal, valamint több mint 15 segítő vett részt hétfőtől szombatig a programokon. Köszönjük a szülőknek a bizalmat, hogy elengedték gyermekeiket, és nagyon sok köszönet jár a csoportvezetőknek, önkénteseknek, konyhahercegnőknek, akik nélkül ez a tartalmas és színes hét nem valósulhatott volna meg. Isten fizesse meg sokszorosan mindenkinek! Reméljük, hogy jövőre is tudunk hasonlót szervezni!
  2. Ma délután 16.00 órától csendes szentségimádás, 17.00 órától vezetett szentségimádás lesz a templomban.
  3. Elsőpéntekes betegeinket hétfőn látogatjuk meg.
  4. Július 8-án, hétfőn, a szentmise után szeretettel várjuk a Rózsafüzér Társulat tagjait a szokásos megbeszélésre.
  5. A Rózsafüzér Társulat júliusi imaszándéka: „A diákokért, hogy a nyári szünidőt bölcsen és értelmesen töltsék el.”
  6. Július 16-19 közötti időszakra egy sátorozós mini-tábort szervezünk a 9- 12. osztályososok részére Suncuiusra. Érdeklődni a plébánia elérhetőségein lehet. Jelentkezési határidő: július 15.
  7. Augusztus 03-10. között idén is megszervezzük a nagy sikerű szobi tábort a nagyobb korosztály számára, 13. évtől fölfelé. Érdeklődni a plébánia elérhetőségein, valamint személyesen is lehet.
  8. A Vasárnap című újság aktuális számában olvashatunk szent Benedekről, a romániai Caritas konföderációról valamint a segítségnyújtás fontosságáról. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe.

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!