HIRDETÉSEK

 

  1. január 27. – Évközi 3. vasárnap

 

  1. Ma este 19.00 órakor rövid egyháztanács gyűlést tartunk. Szeretettel várjuk a testületi tagokat!
  2. Január 29-én, kedden, 18.45-től felnőtt katekézis lesz a plébánián. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
  3. Január 31-én, csütörtökön, 19.00 órától ifjúsági hittan lesz. Szeretettel várjuk a 17-35 éves korosztályt a plébánia közösségi termébe!
  4. Február 2-án, Gyertyaszentelő Boldogasszony ünnepén templomunkban 18.00 órakor lesz szentmise, amelynek keretében tartjuk a hagyományos gyertyaszentelést.
  5. Templomunkban február 3-án, vasárnap, lesz az örökös szentségimádási nap. A 10.00 órai szentmise után kihelyezzük az Oltáriszentséget, majd 17.00 óráig csendes szentségimádás lesz, amelyre a kitett lapon lehet feliratkozni, hogy az Oltáriszentség ne maradjon őrizetlenül. Egy időpontra többen is lehet iratkozni, illetve lehet jönni. 17.00 órától a szentmise kezdetéig vezetett szentségimádás lesz. Ugyanezen a napon, a szentmisék keretében lesz a Balázs-áldás is.
  6. Előre hirdetjük a Rózsafüzér Társulat tagjai részére, hogy február 4-én, hétfőn, az esti szentmise után, a Máriás-mozgalmak egyházmegyei felelősével, Ft. Barbut Péter atyával lesz találkozó a plébánia közösségi termében. Szeretettel várjuk a Társulat minden tagját!
  7. A bérmálás időpontja plébániánkon: június 23, vasárnap, 18.00 óra.
  8. A Kedves Hívek figyelmébe ajánljuk a katolikus sajtót, a Vasárnap című hetilap tanításait és lelki írásait!

 

 

Mindenkinek Isten áldását kívánjuk az előttünk álló hétre!