HIRDETÉSEK

 

 

  1. november 4. – Évközi 31. vasárnap

 

  1. A Rózsafüzér Társulat novemberi találkozóját november 12-én, hétfőn, 18.45-től tartjuk. Szeretettel várjuk a társulati tagokat!
  2. A Rózsafüzér Társulat novemberi imaszándéka: „A szeretet-szolgálatokban dolgozókért és az önkéntesekért, hogy Szent Erzsébet példája nyomán érzékeny szívvel végezzék szolgálatukat.”
  3. November 8-án, jövő csütörtökön, 19.00 órától ifjúsági szentségimádás lesz. Szeretettel várjuk a fiatalokat, és mindazokat, akik a fiatalokkal és a fiatalokért szeretnének imádkozni! A szentségimádás után egy kis pogácsára és teára várunk mindenkit a plébánia közösségi termébe!
  4. November 9-én, pénteken, 19.00 órától egy közösségi estét szervezünk a gyerekek és fiatalok számára. Lesz közös játék, finomságok, jókedv és vidámság. Az est témája: „Minden rosszban van valami jó!” Szeretettel várjuk a gyerekeket, fiatalokat, és arra kérjük őket, hogy az öltözetükben jelenjenek meg a fekete és a fehér színek!
  5. Jövő vasárnap, november 11-én jótékonysági vásár lesz a templom előtt a plébánián készült termékekből. Sok köszönet mindazoknak, akik ezt hónapról-hónapra kitartóan előkészítik!
  6. Szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe a Vasárnap című hetilap aktuális számát, a benne található lelki írásokat és tanításokat.

 

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK

AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!