HIRDETÉSEK

 

  1. április 15. – Húsvét 3. vasárnapja

 

  1. Jövő vasárnap, április 22-én lesz a Hivatások Vasárnapja. Ez alkalomból a szentmisén a papnevelés céljaira gyűjtjük az adományokat, amelyeket majd továbbítunk a püspökség felé.
  2. Ugyancsak jövő vasárnap a 10.00 órai szentmise után tartjuk a Jó termésért való ájtatosságot. A megáldott búzaszálakból lehet hazavinni, illetve a kertben, termőföldeken szétszórni.
  3. Az elsőáldozásra készülő gyermekek szüleit április 23-án, hétfőn este, 19.00 órára várjuk egy közös megbeszélésre.
  4. A tavalyi évhez hasonlóan, idén is szeretnénk egy plébániai kirándulós napot szervezni május 1-én Vársonkolyosra. Szeretettel hívjuk a gyerekeket, fiatalokat, családokat, hogy tartsanak velünk. A tervek szerint vonattal utazunk, majd kisétálunk a vízparti rétre, ahol lesz barlangnézés, játék, szabadtéri szentmise, szalonnasütögetés. A további részleteket majd jövő héten közöljük.
  5. Plébániánk idén is indít zarándokbuszt a csíksomlyói búcsúra, amely május 19-én lesz. Az utazás ára 80,- RON lesz. Jelentkezni 40,- RON előleg befizetésével a sekrestyében lehet.
  6. Április 29-én, vasárnap lesz a Szent László egyházmegyei zarándoknap. Előre hirdetjük, hogy ezen a vasárnapon templomunkban csak reggel 08.00 órakor lesz szentmise azok számára, akik nem tudnak részt venni az ünnepi szentmisén a székesegyházban.
  7. Április 20-22-i hétvégén két fiataloknak szóló program is lesz a Háló Egyesület, illetve a Posticum szervezésében. Mindkét program részletei megtalálhatóak a hirdetőtáblán.
  8. Egy hét szünet után újra megjelent a Vasárnap című hetilap. Tanításait és írásait szeretettel ajánljuk a Kedves Hívek figyelmébe!

 

 

 

MINDENKINEK ISTEN ÁLDÁSÁT KÍVÁNJUK AZ ELŐTTÜNK ÁLLÓ HÉTRE!